Vakantie aan de Rode Zee

Nog steeds een van de klassieke vakantiebestemmingen, Egypte is een geweldige land dat je veel te bieden heeft. Caïro is misschien een beetje aan de hectische kant, maar met goede hotels en de piramides van Giza is het de moeite waard om het te verkennen. We hebben toegang tot deskundige gidsen die je tijdens een rondleiding door de piramides uitleggen over de mysteries en de constructie van het laatst overgebleven oude wereldwonder.

Piramides, zon, zee- en strand

Een verblijf in Caïro kan hectisch zijn, maar de Piramides van Giza maken het de moeite waard, maar een picknicklunch op een traditionele felucca houten zeilboot, afdaling over de Nijl is de perfecte manier om aan de chaos te ontsnappen.
Ga naar de kust van de Rode Zee in Sharm el Sheikh of Hurghada voor alles behalve gegarandeerde zonneschijn en fantastische duiken op de wrakken en riffen. Verblijf in een van de beste vijfsterrenhotels, die we allemaal hebben bezocht, of breid de duikmogelijkheden uit door op een luxe 80 meter lange liveaboardboot te blijven en enkele van de meer afgelegen locaties van de Rode Zee te duiken.
Duiken in de Rode Zee biedt een scala aan mogelijkheden: ondiepe koraaltuinen, historische wrakken en steile afvaarten. Het warme water rond de levende riffen wemelt van het leven in de zee en er is zoveel overvloedig duiken in de Rode Zee dat geen duikplekken ooit in één verblijf hoeven worden herhaald. We kunnen van tevoren al uw duikbehoeften regelen, van PADI-cursussen en certificering tot liveaboard-trips.

afbeelding Jaz Bluemarine

Geef Commentaar