afbeelding Sol Y Mar Reef Resta

Het zonovergoten strandstadje Hurghada heeft een adembenemende kustlijn van 40 km vol met leuke activiteiten en veel ontspannende plekjes. Gelegen aan de oevers van de Rode Zee, wordt u verwelkomd met een sensationeel uitzicht. Er is ook een hele onderwaterwereld onder water om te verkennen. Met zoveel exotische vissen is het een fantastische plek om voor de eerste keer te duiken en ook een geweldige locatie voor meer ervaren duikers. Een all-inclusive vakantie naar Hurghada is daarom zeker aan te raden! Op deze reisblog lees je alles over een vakantie naar Egypte!

Het gebied heeft nog steeds alle charme van het verleden van zijn vissersdorp behouden. Het oude centrum van El Dahar, met zijn winkels en souks, is een heerlijke locatie voor een wandeling op zondag als u zin ​​heeft in een pauze van uw ligbed. En wanneer de zon ondergaat, kunt u zich goed vermaken in het bruisende nachtleven van Hurghada. Bekijk de beste deals voor een all-inclusive vakantie naar Hurghada op EgypteVakantie.info!

All-inclusive vakantie Hurghada

Kun je jezelf voorstellen aan de prachtige kust van Hurghada met de warme Rode Zee op steenworp afstand? De mogelijkheden voor een all-inclusive vakantie in Hurghada zijn eindeloos. Met strandhotels langs de prachtige stranden, van luxe tot budget, is het geen wonder dat Hurghada een van de populairste badplaatsen van Egypte is. Hurghada is net als Sharm el Sheikh één van de populairste vakantie gebieden van dit geweldige en veelzijdige land. Een all-inclusive vakantie in een prachtig hotel of resort in Hurghada is daarom iets wat u eens in uw leven mee moet maken.

Boek een all-inclusive vakantie naar Hurghada

Haal het gedoe uit je reis met all-inclusive vakanties in Hurghada. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over geld en wisselkoersen wanneer u daar aankomt, zal uw enige taak voor de dag ontspannen zijn en optimaal gebruik maken van de aangeboden recreatieve voorzieningen. Alle maaltijden zijn verschillend, maar de meeste hotels bieden een keuze aan traditionele drankjes en lokale recepten om in te stoppen, evenals internationale gerechten. Dan kun je van de calorieën van het onbeperkte buffet dansen met een bezoek aan de nabijgelegen bars. Andere all-inclusive extra’s in Hurghada zijn zwembaden, waterparken en golfbanen. Boek de leukste all-inclusive vakanties naar Hurghada op EgypteVakantie.info!