Egypte in de zomer een veelzijdige vakantiebestemming

Egypte is een mooie bestemming om je vakantie door te brengen in de zomermaanden. Egypte is één van de beste opties als je met een vliegreis van maximaal 5 uur gegarandeerd in de zon wil vertoeven. Dit land heeft meer te bieden dan alleen maar zon zee en stranden. Egypte staat vooral ook bekend om de vele bezienswaardigheden zoals piramides, de Nijl en het grafcomplex van Toetanchamon. Je hebt ook vele opties om te gaan duiken in dit prachtige vakantieland. Het hele jaar door is er de mogelijkheid om te duiken in de Rode Zee, want de temperatuur van het water ligt bijna altijd boven de 20 graden.

Ook buiten de zomerperiode kun je in Egypte terecht

Egypte is één van de warmste landen ter wereld en tijdens de zomerperiode is de kans eigenlijk nihil dat er regen valt. Ben je geen liefhebber van warmte en de zon, dan kan het beter zijn om Egypte te schrappen van je vakantielijstje. De temperaturen liggen het grootste gedeelte van de zomer boven de 35 graden. Je kunt niet alleen in de zomer terecht in dit prachtige land voor zonovergoten stranden, ook tijdens het voorjaar en het najaar is het prima vertoeven. Rond oktober en november is het binnen Europa niet zeker dat je een bestemming kunt vinden waar het zeker zonnig is, maar in verschillende Egyptische steden en streken kun je hier wel van op aan en daarom is Egypte ook de ideale vakantiebestemming buiten de zomerperiode om. Bij EgypteVakantie.info kun je de beste vakantieverblijven vinden in diverse Egyptische steden.

De mooiste stranden

Dit waanzinnige vakantieland is erg populair onder de Europeanen en vooral ook de Nederlanders. Je vindt hier onder andere indrukwekkende stranden en leuke vakantieplaatsjes. Ben je echt een liefhebber van mooie stranden? Dan hebben wij een aantal leuke tips voor je. Wil je jouw vakantie spenderen op een parelwit zandstrand waar het water helderblauw is? Boek dan een hotel of vakantiehuisje nabij Sharm El Luli. Ook voor de duikliefhebbers is dit een ideale bestemming omdat er mogelijkheid is om te snorkelen rondom de koraalriffen in de buurt van geweldige vissen.

Een ander badplaatsje wat je echt moet gezien hebben in Egypte als je van stranden houdt is El Quiseir. El Quiseir beach is niet overdreven toeristisch en daarom is het een ideale bestemming voor mensen die van rust houden. Ook hier is er de mogelijkheid om te snorkelen en je kunt wandelen in een geweldige omgeving. El Quiseir is een authentiek vissersdorp dat een geweldig charme heeft en een must see bestemming is voor mensen die van een rustgevende omgeving houden.

 

 

 

 

 

Geef Commentaar