De beste all-inclusive resorts in Egypte

In de badplaatsen Marsa Alam, Hurghada en Sharm el Sheikh in Egypte bevinden zich vele All Inclusive resorts met privéstrand en in sommige gevallen zelfs een eigen huisrif voor de deur. De hotels zijn uitgebreid met winkeltjes, restaurants, animatieteams en duikscholen. Het overgrote deel van de All Inclusive hotels kan als kindvriendelijk bestempeld worden. De top 5 van best beoordeelde en meest populaire all inclusive hotels en resorts in Egypte staan op deze site. Egypte grenst aan de Rode Zee en deze zee is geliefd bij snorkelaars en duikers vanwege de kleurrijke koraalriffen. De zomers in Egypte zijn heet en droog en de temperatuur van het zeewater kan oplopen tot 29ºC. Lees ook meer over het klimaat in Egypte.

 

  1. Reef Oasis Blue Bay ***** (Sharm el Sheikh)

Het All Inclusive hotel Reef Oasis Blue Bay Resort in Egypte ligt tegen een helling, direct aan het strand. Dit all inclusive hotel is een vijfsterren resort met 650 kamers en is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie. Het centrum van Na’ama Bay ligt op 5 km afstand, de luchthaven van Sharm el Sheikh op 12 km. U kunt gratis gebruik maken van een shuttlebusservice naar Na’ama Bay (1x per dag gratis). De receptiemedewerkers spreken Nederlands, het animatieteam spreekt Duits, Frans en Engels. Voor kinderen wordt er een miniclub georganiseerd en is er een speeltuin. Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van een babysitservice. Gasten die eerder in het Reef Oasis Blue Bay Resort in Egypte verbleven kennen de hoogste cijfers toe aan de kamers en kindvriendelijkheid van het all inclusive hotel.

 

  1. Sunrise Select Garden Beach ***** (Hurghada)

Het All Inclusive hotel Sunrise Select Garden Beach ligt direct aan een privéstrand op 20 km afstand van het centrum van Hurghada. U kunt in dit luxe resort terecht voor een ULTRA All Inclusive vakantie. Het hotel verzorgt twee keer per dag een shuttleservice (tegen betaling) naar het centrum. Het all inclusive hotel Sunrise Select Garden Beach beschikt over 5 sterren en 512 kamers (incl. familiekamers) verdeeld over verschillende gebouwen. Voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar is er de Nemo Kids Club en er is een speeltuin. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice. Als gast van hotel Sunrise Select Garden Beach in Egypte mag u gebruik maken van de faciliteiten en de all inclusive formule van naast gelegen hotel Sunrise Select Mamlouk Palace.

 

  1. Dreams Beach Resort ***** (Sharm el Sheikh)

Op slechts 17 km afstand van het vliegveld van Sharm el Sheikh in Egypte, direct aan de kust ligt het All Inclusive hotel Dreams Beach Resort. Voor het hotel ligt in zee een koraalrif en het strand naar de zee is te bereiken via een trap. Dit all inclusive resort in Egypte heeft vijfsterren en beschikt over 483 kamers. All Inclusive hotel Dreams Beach Resort is een officieel erkende milieuvriendelijk hotel. Het animatieteam spreekt Duits, Frans en Engels en organiseert onder meer een miniclub voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Daarnaast is er een speeltuintje voor de jongste gasten. De kamers zijn voorzien van kindersloten en er is (tegen vergoeding) een babysitservice beschikbaar.

 

  1. Beach Albatros **** (Hurghada)

Het viersterren All Inclusive hotel Beach Albatros in Egypte ligt direct aan het strand en het centrum van Hurghada ligt op een afstand van 15 km. Het all inclusive resort in Egypte beschikt over 676 kamers, gelegen in ruim 123.000 m2 tuin. Het animatieteam spreekt onder meer Nederlands en organiseert naast activiteiten voor volwassenen ook een miniclub. Kinderen kunnen zich tevens vermaken in de speeltuin. Gasten die eerder hun vakantie doorbrachten in all inclusive hotel Pickalbatros Beach Albatros in Egypte zijn positief over het hotel want op alle fronten scoort het hotel een ruime acht als rapportcijfer.

 

  1. Brayka Bay Reef Resort ***** (Marsa Alam)

Het All Inclusive hotel Brayka Bay Reef Resort ligt direct aan het strand in een eigen baai en heeft een eigen huisrif. Dit vijfsterren all inclusive hotel resort beschikt over 475 kamers en het centrum van Marsa Alam ligt op een afstand van 18 km. Het animatieteam spreekt Engels en verzorgt naast entertainment voor volwassenen een kidsclub (6 t/m 12 jaar). Ook is er een speeltuin voor de jongste gasten van all inclusive hotel Brayka Bay Reef Resort. Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van een babysitservice. Voor vermaak tot in de late uurtjes bezoekt u discotheek Bombastic die bij dit all inclusive hotel gelegen in Marsa Alam hoort.

Geef Commentaar