All-inclusive vakantie Egypte

Of je nu zonnebaadt aan de kust van de Rode Zee, naar de piramides in verwondering snakt, of je verdiept in de drukte van de exotische metropool, Egypte is een idyllische all-inclusive bestemming. We houden ook van de manier waarop Egyptische feestdagen constant de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding hebben voor goedkope vakanties, waarbij grote hotels in resortstijl met uitgebreide restaurants en waterparken tegen veel lagere kosten aankomen dan hun West-Europese tegenhangers. Een all-inclusive vakantie naar Egypte in 2019 is dus een goed idee!

afbeelding Coral Sea Holiday Resort

Strandvakantie Egypte 2019

Strandliefhebbers zijn verwend met keuze in Egypte. De badplaatsen Dahab en Sharm El Sheikh liggen aan de oevers van het begeerde schiereiland Sinaï, terwijl Hurghada, El Gouna, Marsa Alam en Makadi Bay langs de Rode Zee lopen, allemaal met een weelderige omgeving, opwindende waterparken en zonovergoten kusten luie dagen op het gouden zand. Met all-inclusive vakanties met voedsel en entertainment, kan niets uw Egyptische ontsnapping verstoren.

Als u wat meer energie wilt, zijn de stedelijke hubs van Egypte Luxor en Cairo een meeslepende collage van kleuren, geluiden en geuren, van de dynamiek van de straatmarkten tot de moderniteit van de Mall of Arabia, shoppers van elke soort kunnen spatten die zijn vrijgemaakt contant geld.

Bezienswaardigheden vakantie Egypte 2019

Voor degenen die in hun kindertijd gefascineerd waren door verhalen over Farao’s en Sfinxen, hebben de grote Piramides geen introductie nodig. Hoewel toegankelijk vanuit Caïro, zou je jezelf echt onderdompelen in de geschiedenis en zou een all inclusive verblijf in Luxor of Giza het best bij je passen. Grenzend aan de rivier de Nijl, deelt de stad Gizeh zijn naam en locatie met het Gizeh-plateau waar de Grote Sfinx en de Grote Piramide van Gizeh te vinden zijn, evenals de naburige faraonische hoofdstad Memphis. Terwijl Luxor, toepasselijk gelabeld als ” s werelds grootste openluchtmuseum, ligt op de site van de oude stad Thebe en over de Nijl van de Vallei der Koningen en de Vallei der Koninginnen. Verblijf in een all-inclusive resort in één van deze steden en beleef een geweldige vakantie in Egypte!

Wil je de oude wereld ontdekken in 2019? Boek een all-inclusive vakantie naar Egypte bij EgypteVakantie.info!

Geef Commentaar